KOM, EERST KOFFIE

Dat kan bij mij, of bij jou, of bij een gezellig koffietentje in een leuke stad. Als ze er maar bonbons hebben, want niets praat makkelijker dan een mond vol chocola als je op verhaal wilt komen. Ik trakteer!

Kennismaken
Laten we eerst kennismaken en zien waar de schoen wringt. Mijn kleine arbeidershuisje uit de tijd van de leder- en schoenenindustrie leent zich daar bij uitstek voor. Maar ik laat me net zo lief bij jou uitnodigen, mocht jij je daar ook comfortabel bij voelen. Woon je wat verder weg, dan treffen we elkaar in een gezellig koffietentje in een leuke stad, ergens in het midden.

Verbinden
Waar ook, ik zorg voor de cacao beleving en jij krijgt mijn onverdeelde aandacht. Ik heb een ruime blik en een empathisch hart, dat jou alle ruimte geeft om jezelf te zijn. Want als jij jezelf bent, ben ik dat ook. En als ik mezelf ben kan ik me energetisch met je verbinden en invoelen op je verhaal. Dat vertelt me waar de energie stroomt bijvoorbeeld of waar het leven je tegenhoudt om dichter bij je authentieke kern te komen. Door dit aan je terug te geven kun je al waardevolle inzichten opdoen, waarmee je weer verder kunt.

Op stap
Voel je na onze kennismaking de behoefte om te ontdekken wat ‘echt leven’ voor je betekent, welke talenten in jou verborgen liggen en hoe je van betekenis kunt zijn voor anderen door helemaal jezelf te blijven? Dan neem ik je met liefde en plezier mee op stap om je terug te brengen naar je natuurlijke creatieve zelf, zodat jij een leven voor jezelf kunt gaan vormgeven waarin je vol energie kunt genieten, terwijl je bijdraagt aan het grotere geheel der dingen.

 

Bel me! Mailen mag natuurlijk ook. Ik zie jou…