WANDEREN

Vertragen en tot jezelf komen, in het hier en nu zijn, waarnemen met al je zintuigen, je openstellen en verwonderen. Hoe vaak zijn we nog echt aandachtig en toegewijd met iets bezig?

Het resultaat loslaten en de kunst van het onderweg zijn beoefenen vraagt van ons om onzekerheid te verdragen en onvermoede mogelijkheden te onderzoeken. Een kunstenaar stapt op deze manier zijn creatieve proces in.

Laat je verrassen door het onbekende en ga het experiment aan. Want… waarom rennend door het leven?

Wil jij je deze mindset eigen maken? Dan kun je met mij meegaan wanderen en meanderen, in het bos of langs de velden. Je mag even alles de boel de boel laten en je lichaam je de weg laten wijzen.

GA JE MEE OP STAP?

Je meldt je aan door me een e-mail te sturen. Ik nodig je vervolgens uit voor de wandeling om je in dit thema te verdiepen. Samen bepalen we een passende vertrekdatum en -locatie.

Onderweg krijg je inzicht in de creatieve mindset van een kunstenaar en reik ik je designer skills aan voor het vormgeven van je leven.

Op basis van de duur van onze wandeling ontvang je na afloop een rekening. De kosten zijn € 65,- per uur. BTW, eventuele reiskosten en rijstijd zijn hierbij niet inbegrepen.