BUITEN DE LIJNTJES KLEUREN

Je moet er wel wat lef voor hebben, maar als je eenmaal buiten de lijntjes durft te kleuren, dan gaat er een wereld voor je open. Anders denken en anders doen, meer in lijn leven met je creatieve natuur… Je hebt het in je!

Een kunstenaar denkt out of the box. Hiervoor heb je wel een beetje lef nodig, je wijkt namelijk af van ‘hoe het hoort’. Daardoor val je op, uit de toon, en kun je uit je omgeving onverwachte reacties ontvangen. Om dapper je eigen pad te blijven vervolgen heb je een avontuurlijke mindset nodig. Dit houd je moedig, opmerkzaam en creatief.

Anders denken en anders doen, niet om moedwillig te rebelleren tegen de gevestigde orde, maar omdat het anders kan, anders mag en omdat jouw eigenheid (eigen)wijsheid en (eigen)zinnigheid met zich meebrengt.

Wil jij je deze mindset eigen maken, maar heb je nog een zetje nodig? Dan neem ik je graag mee op avontuur. We gaan iets doen wat buiten je comfortzone ligt, iets wat je alleen niet zo snel zal doen en waarvoor je echt wat moed moet verzamelen. We leggen de aandacht op het anders denken en anders doen en het vinden van jouw manier om het avontuur, ondanks je angst, toch aan te gaan.

GA JE MEE OP STAP?

Je meldt je aan door me een e-mail te sturen. Ik nodig je vervolgens uit voor het avontuur om je in dit thema te verdiepen. Samen bepalen we een passende vertrekdatum en -locatie.

Onderweg krijg je inzicht in de avontuurlijke mindset van een kunstenaar en reik ik je designer skills aan voor het vormgeven van je leven.

Op basis van de duur van ons avontuur ontvang je na afloop een rekening. De kosten zijn € 65,- per uur. BTW, eventuele reiskosten en rijstijd zijn hierbij niet inbegrepen.