TOT DE KERN KOMEN

Pauzeren en jezelf voeden, rusten, opladen en ruimte creëren om je verlangens te verduidelijken en je creatieve energie weer vrij te laten stromen. Take a break en schuif bij me aan.

Voordat ik inhoud en richting geef aan een nieuw creatief proces, trek ik mij terug om me te voeden en te voelen wat er diep van binnen wil ontstaan. Los van wat de markt verlangt of wat mijn ego wenst, onderzoek ik mijn eigen verhaal en hoe zich dat verhoudt tot de wereld. Ik gun mezelf de tijd om uit te zoomen en helder te maken waar ik aan wil werken en wat ik bijgevolg kan laten gaan.

Weten wat je wilt is geen gemakkelijk vraagstuk. We zijn zo gewend om ons aan te passen aan onze omgeving, dat het een grote uitdaging kan zijn om bij je eigen kern te blijven of terug te komen. Weten wat je níet wilt is dan een goed vertrekpunt. Door los te laten wat niet langer bij je past schep je ruimte voor iets nieuws. Die ruimte geeft vrijheid om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Niet vanuit het hoofd, maar uit de grond van je hart.

Wil jij ontdekken wat jij écht belangrijk vindt, wat jou energie geeft en waar jij diep van binnen naar verlangt? Neem dan even pauze en kom bij me lunchen! Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om je creatieve energie vrij te laten stromen.

EET JE MEE?

Meld je aan door me een e-mail te sturen. Ik nodig je dan uit voor de lunch om je in dit thema te kunnen verdiepen. Samen bepalen we een passende datum.

Tijdens de lunch krijg je inzicht in voedende en niet voedende energie en reik ik je praktische designer skills aan om je leven vorm te geven.

Op basis van de duur van de lunch ontvang je na afloop een rekening. De kosten zijn  € 65,-  € 32,50* per uur. BTW is hierbij niet inbegrepen.

*Deze maand zit ‘Tot de kern komen’ in de TRY-OUT fase, dus pak je voordeel!